Αύξηση της συνειδητότητας -- Ισορροπία των αντιθέτων -- Απο το δυισμό και τη διπολική σκέψη, στη βίωση του Πραγματικού Εαυτού.
 
ΦόρουμEALΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεση
Διαβάστε διάφορα άρθρα που αφορούν την πρακτική εφαρμογή της π - Astrology στην ενότητα: "Η Βιβλιοθήκη της π - Astrology" - - - Ρωτήστε κάτι ή συζητήστε κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει στην ενότητα: "Εδώ ρωτάτε - Συζητήσεις μελών"   - - - Για νέες ανακοινώσεις - ημερομηνίες σεμιναρίων κλπ δείτε την ενότητα: "Νέες Ανακοινώσεις - Σεμινάρια κλπ" 

Αναπάντητες δημοσιεύσεις
 

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ π - ASTROLOGY

 
Θεματικές ΕνότητεςΔημοσιεύσεις
Τελευταία Δημοσίευση
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις

Γενικά για τις ερμηνείες


Εδώ θα βρείτε θέματα - ζητήματα - άρθρα κλπ. γενικά για τις ερμηνείες και πως αυτές αντιμετωπίζονται στην π - Astrology . Μπορείτε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο, αλλά αν θέλετε να ανοίξετε μια καινούργια συζήτηση, να προτείνετε κάποιο θέμα ή να ρωτήσετε κάτι - χρησιμοποιήστε την ενότητα "ΕΔΩ ΡΩΤΑΤΕ..."35Δευ Δεκ 13, 2010 11:13 am
uranus «ΔΥΣΚΟΛΟΙ» ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις

Πλανήτες - Ζώδια - Οίκοι

Εδώ θα βρείτε θέματα - ζητήματα - άρθρα κλπ. που σχετίζονται με την ερμηνεία των πλανητών, των ζωδίων ή των οίκων (με τον τρόπο της π - Astrology). Μπορείτε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο, αλλά αν θέλετε να ανοίξετε μια καινούργια συζήτηση, να προτείνετε κάποιο θέμα ή να ρωτήσετε κάτι - χρησιμοποιήστε την ενότητα "ΕΔΩ ΡΩΤΑΤΕ..."

66Δευ Μαρ 21, 2011 10:27 am
Admin ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - Ενεργειακές μεταβολές σε συλλογικό επίπεδο
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις

Ερμηνείες όψεων


Εδώ θα βρείτε θέματα - ζητήματα - άρθρα κλπ. που σχετίζονται με την ερμηνεία των όψεων (με τον τρόπο της π - Astrology). Μπορείτε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο, αλλά αν θέλετε να ανοίξετε μια καινούργια συζήτηση, να προτείνετε κάποιο θέμα ή να ρωτήσετε κάτι - χρησιμοποιήστε την ενότητα "ΕΔΩ ΡΩΤΑΤΕ..."


33Πεμ Μαρ 24, 2011 7:33 pm
Admin ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ - ΚΡΟΝΟΣ / ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 12ο κλπ
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις

Αξονες - Δίπολα


Εδώ θα βρείτε θέματα - ζητήματα - άρθρα κλπ. που σχετίζονται με την ερμηνεία των αξόνων - δίπολων (με τον τρόπο της π - Astrology). Μπορείτε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο, αλλά αν θέλετε να ανοίξετε μια καινούργια συζήτηση, να προτείνετε κάποιο θέμα ή να ρωτήσετε κάτι - χρησιμοποιήστε την ενότητα "ΕΔΩ ΡΩΤΑΤΕ..."


22Τρι Νοε 23, 2010 10:54 pm
Admin ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ -- ΑΞΟΝΑΣ – ΔΙΠΟΛΟ 4 – 10 / ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις

Ερωτικές σχέσεις - Συναστρίες


Εδώ θα βρείτε θέματα - ζητήματα - άρθρα κλπ. όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις και πως αυτές αντιμετωπίζονται στην π - Astrology. Μπορείτε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο, αλλά αν θέλετε να ανοίξετε μια καινούργια συζήτηση, να προτείνετε κάποιο θέμα ή να ρωτήσετε κάτι - χρησιμοποιήστε την ενότητα "ΕΔΩ ΡΩΤΑΤΕ..."


45Τετ Δεκ 22, 2010 11:25 am
uranus ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ) ΑΞΟΝΑ - ΔΙΠΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις

Γονείς - Αδέρφια - Αλλες σχέσεις


Εδώ θα βρείτε θέματα - ζητήματα - άρθρα κλπ. όσον αφορά τις σχέσεις με γονείς- αδέρφια - οικογένεια, φίλους (ή άλλων ειδών σχέσεις όπως με συναδέρφους κλπ) και πως αυτές αντιμετωπίζονται στην π - Astrology. Μπορείτε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο, αλλά αν θέλετε να ανοίξετε μια καινούργια συζήτηση, να προτείνετε κάποιο θέμα ή να ρωτήσετε κάτι - χρησιμοποιήστε την ενότητα "ΕΔΩ ΡΩΤΑΤΕ..."


33Πεμ Μαρ 24, 2011 6:47 pm
Admin ΕΝΗΛΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙ / ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ / ΑΞΟΝΑΣ 4 - 10
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις

Κάρμα - Δεσμοί Σελήνης - Προηγούμενες ζωές


Εδώ θα βρείτε θέματα - ζητήματα - άρθρα κλπ. που σχετίζονται με το Κάρμα, τους Δεσμούς της Σελήνης, τις προηγούμενες ζωές κλπ.  Μπορείτε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο, αλλά αν θέλετε να ανοίξετε μια καινούργια συζήτηση, να προτείνετε κάποιο θέμα ή να ρωτήσετε κάτι - χρησιμοποιήστε την ενότητα "ΕΔΩ ΡΩΤΑΤΕ..."


22Τετ Νοε 24, 2010 9:53 pm
Admin Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις

"Αυτογνωσία" - "Αυτοβελτίωση"


Εδώ θα βρείτε θέματα - ζητήματα - άρθρα κλπ. που σχετίζονται με την "αυτογνωσία", την "αυτοβελτίωση" και γενικά την αύξηση της συνειδητότητας. Μπορείτε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο, αλλά αν θέλετε να ανοίξετε μια καινούργια συζήτηση, να προτείνετε κάποιο θέμα ή να ρωτήσετε κάτι - χρησιμοποιήστε την ενότητα "ΕΔΩ ΡΩΤΑΤΕ..."

44Πεμ Δεκ 02, 2010 6:21 am
Admin ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" - ή - ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ...
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις

Πυρήνας - Πραγματικός Εαυτός


Εδώ θα βρείτε θέματα - ζητήματα - άρθρα κλπ. που σχετίζονται με τον πυρήνα και τον Πραγματικό μας Εαυτό. Μπορείτε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο, αλλά αν θέλετε να ανοίξετε μια καινούργια συζήτηση, να προτείνετε κάποιο θέμα ή να ρωτήσετε κάτι - χρησιμοποιήστε την ενότητα "ΕΔΩ ΡΩΤΑΤΕ..."33Πεμ Δεκ 02, 2010 7:13 am
Admin Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ 3 "ΑΠΛΑ" ΒΗΜΑΤΑ
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις

"Μεταφυσικές" ερωτήσεις


Εδώ θα βρείτε θέματα - ζητήματα - άρθρα κλπ. που σχτίζονται με την Μεταφυσική, τον πνευματικό δρόμο, την εσωτερική αναζήτηση κλπ. Μπορείτε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο, αλλά αν θέλετε να ανοίξετε μια καινούργια συζήτηση, να προτείνετε κάποιο θέμα ή να ρωτήσετε κάτι - χρησιμοποιήστε την ενότητα "ΕΔΩ ΡΩΤΑΤΕ..."


33Πεμ Μαρ 24, 2011 8:00 pm
Admin Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΛΗ
Σημερινά Ενεργά Θέματα
Σημερινοί καλύτεροι 20 δημιουργοί περιεχομένου
Οι σημερινοί 20 καλύτεροι συγγραφείς
Διαγραφή των φόρουμ cookies

Υπάρχουν νέες δημοσιεύσειςΥπάρχουν νέες δημοσιεύσειςΔεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσειςΔεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις  Η Δ.Συζήτηση είναι κλειδωμένηΗ Δ.Συζήτηση είναι κλειδωμένη